Even voorstellen

Wij, Johan en Mieneke Steenbergen wonen sinds augustus 2017 in het mooie Elsen.

Samen met onze drie kinderen Ruben, Stefan en Ruth zijn we vanuit Rijssen dit nieuwe avontuur aangegaan.

De monumentale boerderij komt uit 1380 ('groot Aalbrink'), in het buurtschap beter bekend onder de naam 'n Iemker, en had veel achterstallig onderhoud. Het zou dus een flinke klus worden, maar wij durfden deze uitdaging wel aan te gaan.

Als er mensen kwamen kijken naar onze nieuwe stek, dan vonden ze vaak dat we 'een mooie plek' hadden, maar over de boerderij zelf werd gezwegen.

Na twee jaar lang 6 dagen in de week te hebben geklust hebben we inmiddels een voor- en een achterhuis gecreëerd. Zelf wonen we in het achterhuis en in 2019 zijn opa en oma Dekkers in het voorhuis komen wonen.

Boven de deel bevindt zich het appartement. Deze hebben we zo gecreëerd dat het de eigen opgang met een trap heeft behouden die naar het appartement leidt. Deze beschikt over een ruime douche met toilet, ruime kamer met box spring, eethoek, zithoek en keuken met kookgelegenheid.

Sinds 2021-2022 zijn onze twee plattelandsappartementen in de Schòppe klaar. Alle twee hebben ze plek voor 4 personen. Een compleet ingerichte keuken, heerlijke zithoek en ruime douche.

We hopen dat u als gast net zoveel van de plek en prachtige omgeving zult genieten als wij dat doen!

Lieve groeten,

Johan, Mieneke, Ruben, Stefan en Ruth.