Stadswandeling Rijssen

STADSWANDELINGEN RIJSSEN VAN START

Dat Rijssen onlosmakelijk met de jute-industrie is verbonden, is (vrijwel) algemeen bekend. Maar wat weet u van het Hanzeverleden van de stad? En welke machtsstrijd zorgde ervoor dat Rijssen überhaupt stadsrechten kreeg? Zo groot waren we toen nou ook weer niet. Dit alles, en nog veel meer, passeert de revue tijdens de boeiende stadswandeling door het centrum van Rijssen.

Donderdag 2 juli gaan we weer van start. Geheel Coronaproof, want een spiksplinternieuw geluidssysteem zorgt ervoor, dat de wandeling veilig en ontspannen verloopt. De gids heeft een zender en de deelnemers krijgen een ontvanger en oortjes (zelf oortjes meenemen mag ook). U hoeft dus niets van het verhaal te missen, zelfs niet als u op gepaste ‘RIVM-afstand’ van elkaar staat.

WANNEER?
Van 2 juli tot en met 10 september 2020: iedere dinsdag en donderdag
WAAR?
Verzamelen bij Brasserie UIT (Schild 4, Rijssen)
HOE LAAT?
Dinsdag 18.30 uur (18.20 aanwezig). Donderdag 14.00 uur (13.50 aanwezig)

Vanwege Corona is vooraf reserveren noodzakelijk. Dit kan door het invullen van het reserveringsformulier op de website van het Rijssens Museum.

Maximaal 15 deelnemers per wandeling.
Reserveer dus snel want VOL = VOL!
opgave via

https://www.rijssensmuseum.nl/stadswandelingen.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.